[...] CFM pozwala na wykorzystanie zalet obu procesów przy jednoczesnej eliminacji ich wad, co znacznie zwiększa jakość uzyskanego w ten sposób białka. W efekcie uzyskujemy izolat białkowy (o stężeniu ok. 95%) o nienaruszonej strukturze i niemal zerowym udziale cukrów i tłuszczów. Jako jedyny tego typu proces, który przebiega w niskiej [...]
[...] masie. Białko powstało z połączenia sześciu rodzajów białek serwatkowych w ich skład wchodzi: koncentrat białek serwatkowych, ultrafiltrowany koncentrat białek serwatkowych, izolat białek serwatkowych (filtrowany metodą filtracji krzyżowej), izolat białek serwatkowych (izolowany metodą chromatografii jonowymiennej), hydrolizat koncentratu białek [...]
[...] zawsze bedziesz patrzal na wage Wg mnie za malo bialka - na 96kg w zaloznieu 2g/kg powinno byc przynajmniej te 190g.dzien a tutaj widzimy ok.150 i to jelsi bedziesz pil izolat na noc ... Weglowodany ok - jesli bedzie ci malo zawsze mozesz dodac jakies pieczywo/ziemniaki do jednego z posilkow - raczej blizej rana niz wieczora (dlatego tez [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) ODP:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) ODP:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maksymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
po aerobach jedz normalny posiłek , białko stosuj albo po siłowym albo jako substytut jednego posiłku w diecie a dlaczego izolat ? wiadomo , ze izolaty maja po 90+ % białka i tylko pare gram węgli/tłuszczu , koncentraty maja około 80%, i te pozostałe parenascie gram to wegle (przewaznie cukry) i tłuszcze , do tego dochodzi wartosc biologiczna , [...]
[...] bialka kazeinowe, puryny....oraz niebalkowe zwiazki azotowe jak juz ktos radzil zmien produkt (scitec .....) wez nwet trec (dbaja o jakosc surowca o wiele lepiej niz scitec) izolat (ale PRAWDZIWY IZOLAT 90% BIALKA zero laktozy, zero tluszczu zero enzymow trawiennych ) zakladam sie o co chcesz NIE BEDZIE POWODOWAL reakcji alergicznych zaznaczam [...]
[...] i sprawdzic jakie mamy niedobory Dzieki serdeczne wszystkim za odpowiedz. Bialka faktycznie chyba mam za duzo bo zaczyna mnie zsypywac na czole ( swoja droga bialko izolat z olimpu zrobiło sie ohydne w smaku. Co sądzicie o biotech ?) Czerpe trochę z diety strefowej zone wiec staram sie by w kazdej przekasce i kazdym posilku było bialko. [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) ODP:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii [...]
1.) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
[...] co mi chodzi,zeby nietracic miesni,wiec czy 2,2 gramy bialka mi starcza?jesli obecnie mam 3,5grma bialka.po drugie kiedy mam co jesc bo rano robie aeroby a po aerobach pije izolat serwatki,myje sie i 30 minut po odzywce sniadanie,po treningu silowym mam izolat serwatki+50 gram carbo,a co teraz mialbym tu wrzucic? bo zawsze sie czyta zeby po [...]
dzieś kiedyś czytałam że z białek najlepszy jest izolat a nie koncentrat zapytam - najlepszy do czego? izolat jest dobry dla osoob z nietolerancja laktozy loob dla zawodowcoow np., ktoorzy liczą każdy gram węgli; dla nas, szarakoow, to prawdę moowiąc bez roożnicy, czy wybierzemy izolat czy koncentrat białka; więc - posiłkoojąc się znanym sloganem [...]
[...] przyswajalne a przy tym relatywnie tanie (wynika to z cen surowca jak i samej produkcji) Jeżeli mowa o białku serwatkowym to najczęściej myśli się o koncentratach (WPC) albo izolatach (WPI) można podciągnąć pod to także hydrolizaty (WPH) Często ludzie zadają mi pytania - jak to jest zrobione? I ja postaram się teraz na to pytanie odpowiedzieć Na [...]
1. Izolat białek serwatkowych wpi, który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek.Izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Pozyskiwany jest w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowodanów z wysoką [...]
Witam! Dolaczm sie do zabawy 1.)Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających [...]
AD.1 Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]